Mantelzorgwaardering 2021

Tijdens het afgelopen coronajaar gingen mantelzorgers gewoon door met zorgen. In een aantal gevallen werd die zorg flink zwaarder vanwege corona, de druk op de zorg en de maatregelen.

Gemeente De Bilt wil alle mantelzorgers graag bedanken voor hun inzet en reikt opnieuw de Mantelzorgwaardering uit. De waardering bestaat uit vouchers ter waarde van totaal € 50,-die u kunt besteden bij lokale winkeliers en ondernemers die tijdens de lockdown waren gesloten.

Bent u al ingeschreven bij ons als mantelzorger dan krijgt u automatisch voor 1 december de mantelzorgwaardering thuis gestuurd. Zijn er wijzigingen in uw gegevens geef dit dan spoedig aan ons door via mantelzorg@mensdebilt.nl

Nog niet ingeschreven als mantelzorger? Dat kunt u doen via dit formulier. Als u zich als mantelzorger bij ons inschrijft, blijft u op de hoogte van de activiteiten en diensten. Inschrijven kost niets en is vrijblijvend. Na inschrijving sturen we u een
welkomstpakketje en krijgt u, indien gewenst, onze digitale nieuwsbrief, het kwartaalmagazine Voor Elkaar en kunnen we u snel informeren bij actuele ontwikkelingen.