Week tegen Eenzaamheid

Samen in actie tegen eenzaamheid

Week tegen eenzaamheid 29 september – 6 oktober
Eenzaamheid treft mensen van alle leeftijden en alle achtergronden. Ook in onze gemeente zijn er mensen die af en toe of regelmatig eenzaam zijn. Daar vragen we aandacht voor in de Week tegen eenzaamheid. Van 29 september tot en met 6 oktober hebben we een vol programma met activiteiten voor jong en oud. Samen komen we in actie tegen eenzaamheid en maken we het verschil. Het programma biedt mensen in de hele gemeente De Bilt sociale en culturele activiteiten. Er worden wandelingen en koffiebijeenkomsten georganiseerd, er zijn kookactiviteiten en er is sport en spel. Iedereen kan meedoen en er zijn al veel mooie contacten en vriendschappen ontstaan uit eerdere activiteiten. De meeste activiteiten zijn gratis, voor enkele wordt een kleine bijdrage gevraagd. De Week tegen eenzaamheid is een landelijk initiatief. In onze gemeente werken MENS De Bilt en Gemeente De Bilt samen met bewoners, lokale verenigingen, kerken en andere organisaties zoals de Zonnebloem, Samen voor de Bilt, WVT, KunstenHuis Idea en Handje Helpen. Het volledige programma vindt u hieronder.

Mocht uzelf nog een activiteit willen organiseren ten behoeve van deze week dan kunt u contact opnemen met Fatima Achibani, f.achibani@mensdebilt.nl of 06 451 486 44.


Let op:

Het programma loopt tot en met zondag 9 oktober en kan hier en daar nog worden aangepast. Hou deze pagina dus in de gaten.