Casemanagers dementie - Stellen zich voor

Miriam van Aertsbergen

Als casemanager vind ik het fijn om actief mee te kijken met de cliënt en de mantelzorger om het leven van beide kwalitatief zo goed mogelijk te kunnen behouden. Het is belangrijk om als casemanager een vast aanspreekpunt te kunnen zijn, en een band met de cliënt en de mantelzorger op te kunnen bouwen gedurende het ziekteproces.

06-31937062
m.v.aertsbergen@debilthuysen.nl


Wieneke Drieenhuizen

Mijn naam is Wieneke Drieenhuizen en ik ben 32 jaar oud. In de omgang met cliënten ben ik er op gericht, de manier waarop de cliënt vorm wil geven aan zijn/haar leven, zoveel mogelijk te behouden. Ik vind het leuk om mensen een helpende hand te reiken en ondersteuning te kunnen bieden op verschillende levensgebieden.

06-23141719
w.drieenhuizen@debilthuysen.nl


Gerda van Wee

Na jarenlange ervaring als wijkverpleegkundige heb ik de keuze gemaakt om als casemanager dementie te gaan werken.
Ik vind het belangrijk dat mensen zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Naast informeren, begeleiden, meedenken, regelen van zorg en adviseren, help ik mee met het zoeken naar een zinvolle invulling van een leven met dementie.

06-31937048
g.vanwee@dementiedb.nl


Elsbeth Nouwen

Sinds maart 2018 ben ik werkzaam als casemanager dementie. Na jarenlang ouderen met dementie begeleid te hebben had ik de wens om, in de soms zo kwetsbare thuissituatie, een vast aanspreekpunt te zijn, om zo samen de goede zorg en begeleiding vorm te geven.

06 57675781
ENouwen@accoladezorg.nl


Ilse Pieterse

Al jaren weet ik dat mijn hart ligt om te werken met senioren met dementie. Als casemanager heb ik hierin mijn droombaan gevonden. Ik vind het heel mooi om de oudere en omgeving te begeleiden vanuit de thuissituatie. Elk mens heeft zijn eigen verhaal en het is een mooie uitdaging om te zoeken naar de zorg en begeleiding wat bij specifiek bij die oudere past.
 
06-21408750

De praktijkverpleegkundigen ouderen van het Gezondheidscentrum De Bilt (alle praktijken), verzorgen voor patiënten met dementie het casemanagement. Zij werken volgens dezelfde richtlijnen als de casemanagers dementie van de andere huisartsenpraktijken waarmee zij ook nauw samenwerken.

Helma Werkhoven

030 220 0559
hwerkhoven@ghcdebilt.nl

Patty Terlouw

030 220 0559
pterlouw@ghcdebilt.nl