Casemanagers dementie - Stellen zich voor

Wendeline van Rijn

De diagnose dementie roept veel vragen en onzekerheid op. Als casemanager dementie kan ik u en uw mantelzorger in dit traject begeleiden en ondersteunen. Met name in uw specifieke situatie kan ik adviezen op maat geven. Mijn begeleiding is er op gericht dat u zo lang en goed mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen.

06-31937062
w.vanrijn@dementiedb.nl


Wieneke Drieenhuizen

Mijn naam is Wieneke Drieenhuizen en ik ben 32 jaar oud. In de omgang met cliënten ben ik er op gericht, de manier waarop de cliënt vorm wil geven aan zijn/haar leven, zoveel mogelijk te behouden. Ik vind het leuk om mensen een helpende hand te reiken en ondersteuning te kunnen bieden op verschillende levensgebieden.

06-23141719
w.drieenhuizen@debilthuysen.nl


Gerda van Wee

Na jarenlange ervaring als wijkverpleegkundige heb ik de keuze gemaakt om als casemanager dementie te gaan werken.
Ik vind het belangrijk dat mensen zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Naast informeren, begeleiden, meedenken, regelen van zorg en adviseren, help ik mee met het zoeken naar een zinvolle invulling van een leven met dementie.

06-31937048
g.vanwee@dementiedb.nl


Elsbeth Nouwen

Sinds maart 2018 ben ik werkzaam als casemanager dementie. Na jarenlang ouderen met dementie begeleid te hebben had ik de wens om, in de soms zo kwetsbare thuissituatie, een vast aanspreekpunt te zijn, om zo samen de goede zorg en begeleiding vorm te geven.

06 57675781
ENouwen@accoladezorg.nl


De praktijkverpleegkundigen ouderen van het Gezondheidscentrum De Bilt (alle praktijken), verzorgen voor patiënten met dementie het casemanagement. Zij werken volgens dezelfde richtlijnen als de casemanagers dementie van de andere huisartsenpraktijken waarmee zij ook nauw samenwerken.

Helma Werkhoven

030 220 0559
hwerkhoven@ghcdebilt.nl

Patty Terlouw

030 220 0559
pterlouw@ghcdebilt.nl