Mantel & Co

Wandel & Co: Wandelen met andere mantelzorgers; De Dochters: Steun- en supportgroep voor vrouwen die zorgen voor een vader/moeder; Werkende mantelzorger?

Bij Mantel & Co ontmoet je andere mantelzorgers in vergelijkbare situaties. De ervaring leert dat dat een grote krachtbron kan zijn in het volhouden van de zorg. Dit najaar zijn er verschillende mogelijkheden:

Wandel & Co: Wandelen met andere mantelzorgers

Elke laatste woensdagmorgen van de maand ontmoeten mantelzorgers elkaar in een ongedwongen sfeer tijdens een wandeling op Beerschoten, met koffie na.

Elke laatste woensdag van de maand van 9.30 - 11.00 uur

Verzamelen bij de Biltse Hoek, ingang Visserssteeg
Van 10.30 - 11.00 uur koffie bij de Biltse Hoek

De Dochters: Steun- en supportgroep voor vrouwen die zorgen voor een vader/moeder

Zorgen voor een ouder is mooi, maar kan ook zwaar en intensief zijn. Oude patronen liggen op de loer en voor je het weet voel je je voor van alles verantwoordelijk. Voor dochters is begrenzen vaak een thema. Zeker als je naast de zorgtaken ook nog een baan hebt en een eigen gezin. In deze groep kan je met andere ‘dochters van...’ ervaringen uit wisselen, op kracht komen en moedige plannen maken om meer ruimte voor jezelf te maken.
Dit is een nieuwe groep! Meld je aan en laat weten waar je voorkeur naar uitgaat: een fysieke ontmoeting of online contact.

Werkende mantelzorger?

Misschien is de online contactgroep iets voor jou! Dit najaar willen wij starten met ‘Thuis Best’, een online ontmoetingsplek speciaal voor de werkende mantelzorgers. Via Teams kan je in een klein groepje ervaringen delen en advies vragen. Frequentie en tijd stemmen we onderling af. Heb je interesse? Meld je aan!
 

Informatie/aanmelden

Steunpunt Mantelzorg De Bilt

 

Delen: